بسیاری از مدیران وب به صورت روزانه با سرورها، شبکه ها و اینترنت سر و کار دارند، ما در این مقاله بسیاری از برنامه های آیفون که بطور خاص برای مدیران وب هستند را ارزیابی کرده ایم.
به نظر ما، iPhone میتواند برای مدیران مسئول نگهداری سرورها، شبکهها و وب سایتها بسیار مفید باشد. با استفاده از برنامه های مناسب برای زمانهایی که هیچ کامپیوتری در دسترس نیست ایفون می تواند بعنوان یک جعبه ابزار سیار به شما کمک کند.
در این مقاله 12 برنامه کاربردی وجود دارد که آیفون را برای هر مدیر وب و یا تکنسین شبکه به یک ابزار کاربردی مانند (چاقوی ارتش سوئیس) تبدیل می کند!
با استفاده از این برنامه ها در iPhone می توانید:
تستهای اتصال مانند پینگ، مسیریابی، اسکن پورت را انجام داده و در دسترس بودن وب سایت را بررسی کنید.
در مورد نام دامنه و DNS سرورها اطلاعات کسب کنید، نمایش اطلاعات WHOIS، پیدا کردن محل سرورها و غیره.
از راه دور با SSH و Telnet به سرورها و روترها دسترسی پیدا کنید.
از راه دور رایانه خود را با VNC کنترل کنید.
سرعت و کیفیت اتصال به اینترنت آیفون خود را تست کنید.
و …
خب، شروع میکنیم. در اینجا برنامه هایی برای آیفون وجود دارد که هر مدیر وبسایتی از داشتن آیفون خود خوشحال خواهد شد.
WHOIS
این برنامه دقیقاً همان چیزی است که از نام آن مشخص می باشد! اطلاعات WHOIS را برای یک نام دامنه به شما نشان میدهد. این می تواند برای پیدا کردن WHOIS یک نام دامنه و اینکه چه سرورهایی از DNS آن استفاده میکنند مفید باشد. اگر میخواهید برنامه ای استفاده کنید که چیزی جز اطلاعات WHOIS را نمایش ندهد، این برنامه یک انتخاب خوب است.

DOMAIN SCOUT
اگر با نام دامنه زیاد سر و کار دارید، این یک ابزار عالی برای شما است. شما می توانید فوراً بررسی کنید که آیا نام دامنه در دسترس است یا خیر، می توانید نمایش دادههای WHOIS را انجام دهید تا اطلاعاتی در مورد نام دامنه های موجود بدست آورید، و حتی یک قابلیت کوچک خوب نیز وجود دارد که به شما امکان میدهد نتایج WHOIS را به ایمیل خود ارسال کنید.

WEB TOOLS
این ابزاری مشابه Domain Scout است، اما دارای عملکردهای اضافی مانند مشاهده اطلاعات در مورد سرورها (نام میزبان ، مکان و غیره) است و همچنین می توانید سرورهای موجود را با آن پینگ بگیرید.

NETWORK PING
این یک ابزار تست شبکهای است که به شما امکان میدهد آدرسهای IP را پینگ بگیرید و ردیابی کنید. این برنامه حتی می تواند تمام زیر شبکه ها را پینگ گرفته و همچنین دارای کنسول Telnet برای دسترسی ساده از راه دور به سرورها و روترها است.

NETWORK UTILITY
این یکی دیگر از ابزارهای آزمایش شبکه است. این امکان را به شما میدهد تا پینگ سرورها را بدست آورید و همچنین به شما امکان می دهد اسکنهای درگاه TCP را انجام دهید، اطلاعات WHOIS و آدرس IP را بدست آورید و ببینید که سرور از لحاظ جغرافیایی در کجا قرار دارد.

SPEEDTEST
بعضی اوقات ممکن است بخواهید عملکرد و کیفیت اتصال آیفون خود به اینترنت، از جمله سرعت بارگیری و بارگذاری خود را آزمایش کنید. این برنامه این امکان را به شما میدهد که فقط همین کار را انجام دهید. همچنین این امکان را به شما می دهد که تاریخچه تستهای قبلی را نگه دارید.

INETWORK TEST
این برنامه دیگری است که به شما امکان می دهد کیفیت و عملکرد اتصال به اینترنت آیفون خود را آزمایش کنید، درست مثل Speedtest در بالا. از ویژگیهای جالب این آزمون این است که می توان نتایج را داوطلبانه در یک وب سایت ویژه بارگذاری کرد که نتایج حاصل از کاربران مختلف را جمع آوری میکند، همچنین می توانید با گذشت زمان نمودارهایی از نتایج خود را مشاهده کنید.

JAADU VNC
این برنامه پیش از این Teleport نام داشت، این یک سرویس دهنده VNC است که به شما امکان می دهد در هر مکانی که هستید، کامپیوتر خود را از راه دور با iPhone خود کنترل کنید. این ابزار از صفحه نمایش با وضوح تصویر بالا پشتیبانی میکند و به شما امکان میدهد هر قسمتی از فضای کاری خود را بزرگنمایی کنید.

MOCHA VNC
این یکی دیگر از سرویس گیرندگان VNC است، معمولا برای زمانی که می خواهید از راه دور از طریق آیفون به رایانه خود دسترسی پیدا کنید کاربرد دارد. نسخه رایگان و کمی محدود آن در دسترس است.

ISSH
احتمالا تا کنون به راحتی حدس زده اید که این یک سرویس گیرنده SSH برای آیفون است. این برنامه این امکان را به شما میدهد که از راه دور به مثلاً روترها و سرورها متصل شوید، در این برنامه آیفون شما به عنوان ترمینال Telnet عمل میکند.

PTERM
این برنامه نیز یکی دیگر از برنامه های ترمینال محسوب میگردد، که آیفون شما را با SSH ، Telnet و TCP client خام ارائه میکند. این برنامه مبتنی بر سرویس گیرنده مشهور دسکتاپ PuTTY است.

ASUBNET
این برنامه میتواند برای تکنسینهای شبکه بسیار مفید باشد. این امکان را برای شما فراهم میکند که زیرمجموعه های IPv4 را به راحتی محاسبه کنید، اطلاعاتی مانند تعداد میزبان در هر شبکه، چند بیت شبکه باقیمانده، آدرس پخش و غیره را بدست آورید.

کلام آخر
امیدواریم لیست معرفی شده برایتان جالب و مفید باشد.
ویژگی های برخی از برنامه های معرفی شده مشابه همدیگر هستند، برخی آنها ممکن است باب میل شما نباشند و برخی برایتان جالب باشند.
ذائقه هر فرد با دیگری فرق دارد و آنچه مناسب یک شخص است ممکن است برای شخص دیگری مناسب نباشد، تلاش کرده ایم کاربردی ترینها را برایتان در نظر بگیریم.
اگر فکر میکنید برنامه های مفید دیگری از قلم افتاده است، لطفا در نظرات برایمان ارسال نمایید.
ارسال دیدگاه
(0) نظر